O podjetju

Dejavnost, ki jo opravljamo, temelji na obdelavi in predelavi lesa v povezavi z izrabo domačih virov. Naš poglavitni cilj so kakovostni izdelki in storitve, ki temeljijo na uporabnosti in varnosti, ob hkratnem upoštevanju meril sodobne družbe.

Osrednja dejavnost podjetja PRIZMA LES je izdelava in montaža vseh vrst zunanjih otroških lesenih igral, ki so primerna tako za zasebne kot tudi za javne površine.

Naš proizvodni program obsega še izdelavo drugih izdelkov iz lesa, namenjenih predvsem za zunanjo uporabo, kot so vrtne garniture, terase, ograje, visoke grede…

Vse izdelke proizvedemo v lastni lesarski delavnici, opremljeni s klasičnimi in namenskimi lesnoobdelovalnimi stroji. Poleg izdelave nudimo še storitve prevozov, montaže, servisov in vzdrževalna dela.

Znanje, izkušnje in sveža energija našega kolektiva podjetje vodijo v nadaljnji razvoj, k novim idejam in zadovoljnim naročnikom.

V podjetju Prizma les stremimo k nadaljnjemu razvoju lesne dejavnosti in ohranjamo visoko kvaliteto produktov izdelanih v Sloveniji, zato nenehno iščemo nove poslovne priložnosti ter se prilagajamo razmeram na trgu.

V prihodnjih letih se vidimo kot prepoznaven slovenski proizvajalec  zunanjih otroških igral in opreme za javne površine. Specializirati se želimo na področju  individualnih projektov  izdelave tematskih igral.

S svojimi inovativnimi izdelki želimo prodreti tudi na tuje trge, predvsem na področju turizma in gostinstva.